Morotskärlek
Kategori: Mellanmål
Semlor i all ära men i dessa tider med miljöförstöring och överkonsumtion tog jag vara på litet av lunchens rester och gjorde en gudagod ''morotspudding'' och till den serverades turkisk vaniljyoghurt samt fryst banan.
Idén är delvis stulen från den här fantastiska bloggen--> klick

hjärtlig morotspudding:
1 ägg
1 dl rivna morätter
riven färsk ingefära
1 tsk kanel
1 krm vaniljpulver
1/2 mosad banan
blanda ihop allt och lägg i en ugnssäker form, sätt formen i ugnen på 225° i 10-15 minuter.
vispa turkosk yoghurt och vaniljpulver och skiva upp den frysta banen, lägg upp det lite piffigt ta massa bilder, redigera och ät !
gott var det, jag måste verkligen slå ett slag för fryst banan, det kanske inte låter så gott, men det blir sliskigt sött och otroligt gott, passar till nästan ALLT !